میم تنها
میم تنها

میم تنها

خورش مرغ و لوبیا چشم بلبلی به روش میم

امشب میخوام این خورش که یکی از محبوب ترین غذاهای من و پدرمه درست کنم، طرز تهیه خیلی ساده ای داره و مزه فوق العاده خوبی، امتحانش بکنید و مشتری بشید...

مواد لازم:

مرغ سه تکه (بسته به سلیقه ران یا سینه مرغ، من از هر دو استفاده میکنم)

لوبیا چشم بلبلی یک لیوان

آلو بخارا یک لیوان

پیاز یک عدد درشت

رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری

نمک و روغن به میزان لازم

زعفران به میزان دلخواه

طرز تهیه:

توجه: لوبیا چشم بلبلی رو از چند ساعت قبل خیس میکنیم و تا موقعی که میخواهیم غذا رو آماده بکنبم چند بار آب اونو عوض میکنیم، این کار کمک میکنه تا بوی نامطبوع لوبیا گرفته بشه.

پیاز ریز خلال شده رو سرخ میکنیم و مرغهارو بهش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم، کمی که مرغها سرخ شدن رب گوجه بهش اضافه میکنیم و باز هم خوب تفت میدیم تا هم بوی خامی رب گرفته بشه هم غذا خوشرنگتر بشه... حدود دو لیوان آب به مرغ اضافه میکنیم و وقتی که به جوش اومد لوبیایی که از قبل خیس کردیم و آبشو خالی کردیم به مرغ اضافه میکنیم و با شعله کم میگذاریم تا غذا بپزه... نیم ساعت آخر طبخ آلوهایی که شستیم و چند دقیقه خیس کردیم به خورش اضافه میکنیم... چند دقیقه قبل از سرو غذا بر اساس ذائقه ترشی و شیرینی (اگر ترش بود کمی شکر اضافه میکنیم) غذارو اندازه میکنیم و میگذاریم یه جوش دو دقیقه ای بخوره. در صورت تمایل میتونید از زعفران هم برای عطر و طعم بیشتر استفاده کنید اما من خودم شخصا بدون زعفران این غذا رو دوست دارم و شکر هم اضافه نمیکنم. 

پلوی کته رو با این غذا ترجیح میدم و البته سبزی خوردن.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد