میم تنها
میم تنها

میم تنها

آلو اسفناج به سبک میم

الان فصلیه که میتونید اسفناج تازه پیدا کنید... خورشت آلو اسفناج تو خانواده میم با لوبیای چشم بلبلی درست میشه که طعمش هم عالی میشه... اگه تا حالا از این خورشت خوشتون نمیومده با این دستور پخت امتحانش کنید و ببینید چقدر میتونه غذای خوشمزه ای باشه... (تو پرانتز بگم جاتون خالی دلتون نخواد هفته پیش میل نمودیم و بسی لذت بردیم)

  

مواد لازم:

مرغ سه تا چهار تکه (بر اساس ذائقه خودتون میتونید از سینه یا ران مرغ استفاده کنید) تقریبا نصف مرغ کوچک

اسفناج یک کیلو (بعد از پاک کردن با دست تکه های بزرگ رو کوچکتر کنید و تکه های کوچک هم نیاز به خرد شدن ندارند)

تره حدود 100 گرم (ریز خرد میکنیم)

پیاز یک عدد متوسط خلال شده

لوبیا چشم بلبلی یک لیوان (چند ساعتی در آب خیس میکنیم و در طول این مدت دو سه بار آب اونو عوض میکنیم)

آلو بخارا یک لیوان

زرد چوبه یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

حدود نصف پیمانه روغن داخل تابه میریزیم و بعد از اینکه داغ شد مرغهای نمک زده رو توی اون سرخ میکنیم، لازم نیست خیلی برشته بشه در حد طلایی شدن کافیه... مرغ رو از تابه درمیاریم و پیاز رو درون تابه میریزیم و سرخ میکنیم و بعد زردچوبه رو بهش میزنیم و یه تفت کوچیک میدیم...

تره ریز شده رو اضافه میکنیم و بعد از یه دقیقه اسفناج رو تره و پیاز اضافه میکنیم و درب تابه رو میذاریم تا آب بندازه و حجمش کم بشه... زمانی که کامل آب اسفناج کشیده شد مرغ رو هم به تابه برمیکردونیم و لوبیا چشم بلبلی رو هم به همراه آب کافی داخل تابه میریزیم و بعد از اینکه آب خورشت جوش اومد درب تابه رو میذاریم و حرارتو کم میکنیم تا خورشت بپزه...

نیم ساعت آخر پخت آلوهارو به خورشت اضافه میکنیم و در آخر قبل از سرو غذا در صورت تمایل کمی آبلیمو به غذا میزنیم...

خورشت با پلو کته و دوغ یا ماست بسیار لذیذ میشه... امتحان کنید و نوش جان...

*نکته: حتما قبل از اینکه لوبیا چشم بلبلی رو بخواهید به غذا اضافه کنید مطمئن باشید که دیر پز نیست، برای خودم پیش اومده که لوبیا زمان بیشتری میخواسته و مرغ من پخته بوده... من معمولا برای جلوگیری از این مسئله لوبیا رو جدا میپزم و بعد به خورشت اضافه میکنم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد