سمبوسه تقلبی میم (1)

سمبوسه اصلی با سیب زمینی پخته و جعفری درست میشه... یعنی تو دستور پختایی که من پیدا کردم این بوده که باب میل خانواده میم نیست... حالا من یه دستور تقلی دارم که خوشمزه است و خانواده خیلی ازش استقبال میکنن... البته من تو دو تا پست اینجا میذارم...

 

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 300 گرم

پیاز یک عدد متوسط

گوجه فرنگی 3 عدد

فلفل دلمه ای یک عدد

قارچ یک بسته کوچک

سیب زمینی دو عدد متوسط

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

آویشن، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز به میزان دلخواه

پنیر پیتزا یک بسته کوچک (من از پنیر کم چرب دالی استفاده میکنم طعم بهتری داره)

نان لواش یا نان سمبوسه

.

.

طرز تهیه:

1. همه سبزیجات (سیب زمینی، پیاز، قارچ، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی) نگینی خرد میکنیم...

2. اول سیب زمینی نگینی شده رو سرخ میکنیم و از روغن درش میاریم و بعد قارچ رو هم سرخ میکنیم...

3. حالا پیازو سرخ میکنیم و گوشتو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم... ادویه هامونو هم روی گوشت میریزیم... کمی نمک به گوشت میزنیم و حواسمون هست که زیاد نمک نزنیم چون پنیر پیتزا هم نمک داره...

4. رب گوجه رو به گوشت میزنیم و فلفل دلمه ای ها و بعد گوجه فرنگیهارو... یه تفت کوچولو میدیم و قارچ و سیب زمینی های سرخ شده رو هم اضافه میکنیم...

5. مخلوط آماده شده رو میذاریم تا با نصف فنجون آب بپزه... بعد از اینکه آبش کشیده شد زیرشو خاموش میکنیم و میذاریم کمی خنک بشه...

6. من سمبوسه رو تو نوارای نازک نان لواش میپیچم اما میتونید از نان های مخصوص سمبوسه هم استفاده کنید... کمی از مایع گوشتی و داخل نان میگذاریم و روی اون هم کمی پنیر میریزیم و نانو میپیچیم و سمبوسه های پیچیده شده رو توی روغن داغ سرخ میکنیم...

سمبوسه ها آماده است... با سس گوجه میل کنید... گوارای وجود...

نظرات 1 + ارسال نظر
پسرک سه‌شنبه 16 اردیبهشت 1393 ساعت 19:41

ممنون
کاش میشد سرخش نکرد
احساس میکنم از روغن سرشار میشه
مثلا کاش میشد توی فر پختش

امتحانش نکردم، شاید بشه
اما بعد از سرخ کردنش من روی حوله کاغذی گذاشتم و کمی از روغنشو گرفتم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد