ملون و میم سرآشپز

الان فصل ملونه هر جا میری میبینی ملون گذاشتن برای فروش... من شخصا طعمشو دوست ندارم... اما یه روش پیدا کردم که طعم ملونو فوق العاده دلچسب میکنه... البته این روش تقلب از روی دست پدر میمه...

میریم مغازه و چند تا ملون میخریم و میاریم خونه... یکی از ملونارو پوست میکنیم و قطعه قطعه میکنیم و توی ظرف روشو سلفون میکشیم و میذاریمش تو فریزر... هر چقدر بیشتر فریز بشه یخ کمتری میخواد و طعمش بهتر میشه... حالا دو ساعتی گذشته میتونیم ملونو از فریزر دربیاریم... ملونای نیمه منجمدو داخل میکسر میریزیم و کمی شکر بهش میزنیم و اگه فکر میکنید هنوز نیاز به یخ داره کمی هم خرده یخ بهش اضافه میکنیم و همه رو میکس میکنیم... هر چقدر یخ کمتری بهش بزنید بهتره... شکر هم خیلی کم لازم داره... قاشق قاشق شکر بزنید که یه دفعه ای خیلی شیرین نشه... حالا بریزید توی لیوان بزرگ و امتحانش کنید... فوق العاده است... من شخصا مزه و طعمشو به فالوده طالبی ترجیح میدم... برای این روزای گرم خیلی میچسبه... امتحان کنید و لذت ببرید...

نظرات 2 + ارسال نظر
پسرک سه‌شنبه 16 اردیبهشت 1393 ساعت 19:36

چه خوشمزه!
باید بخرم
اونم تو این روزای گرم

اطمینان میدم که چیزه خوشمزه ای میشه و چون شکر کمتری میخواد سلامت بیشتری داره

امین سه‌شنبه 16 اردیبهشت 1393 ساعت 09:53

سلام مریم جان
مبارک باشه لب تاپ تون
بایدم خوشحال باشی خب
نه لب تاپ چیز کمی نیست اخه مریم خیلی خوبه و عالیه
مبارکت باشه ایشالا مریم جونم
میگم مریم ملوئن گذاتشن واسه فروش
خب اگه منظورت طالبیه بگو طالبی خخخخخخخ
چرا ملون

امتحان کردم خونه عمه اینا عالی بود
خخخخخ

سلام امین خان، امیدوارم خوب و خوش باشی
ممنون، قابل نداره
نه واقعا ملونه اسمش ... اینجا بهش میگن ملون... شکلش شبیه طالبی گرده اما کوچیکتره... تقریبا یه کمی بزرگتر از یه پرتقاله... بافتش هم سفت تر از طالبیه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد