ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
این یه خوراک من درآوردیه که امیدوارم دوسش داشته باشید...
مواد لازم:
گوشت سینه مرغ فیله شده یک عدد
قارچ یک بسته کوچک
پیاز یک عدد متوسط
گوجه سه عدد متوسط
سیب زمینی دو عدد
فلفل، اویشن و نمک به میزان لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز که به صورت خلال های نازک درآوردیم توی تابه میریزیم و کمی تو روغن تفت میدیم... خیلی سرخش نمیکنیم... فیله سینه مرغ که به قطعات کوچک به اندازه یه بادوم خرد کردیم داخل پیاز میریزیم و کمی تفت میدیم و قارچ های خلال شده رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم... حالا درب تابه رو میذاریم تا با آب مرغ و قارچ کمی بپزه و تا وقتی خوب آبش کشیده بشه و یه جورایی سرخ بشه چند باری بهش سر میزنیم که نسوزه... حالا ادویه ها و رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم و گوجه هایی که پوست گرفتیم و خرد کردیم به مرغ اضافه میکنیم و درب ظرفو میبندیم و با حرارت ملایم میذاریم پخت غذا با آب گوجه کامل بشه... معمولا نیازی به آب اضافه نیست اما اگر بعد از اینکه آب گوجه کشیده شد و مرغمون هنوز نپخته بود کمی آب اضافه میکنیم... من خودم این غذا رو با سیب زمینی سرخ شده دوست دارم اما میتونید با پوره سیب زمینی هم امتحانش کنید، طعم خیلی خوبی پیدا میکنه... برای شام یه غذای عالیه... نوش جانتون
ممنون بابت دستور پخت

منم یه دستور پخت بلدم بگم؟ بگم؟
ابتدا سه تا گوجه رو خلال می کنیم
بعد خیلی ملایم تف میدیم
بعد نوبت به سیب زمینی میرسه
سیب زمینی هارو خلال می کنیم و سرخشون میکنیم
در پایان دست میکنیم توی جیبمون و با مقادیری اسکناس
سبز رنگ یه مرغ بریون از مغازه نزدیک خونه میخریم
حالا غذای ما آمادس
میتونیم این غذارو با خیار شور و دوغ و نون تازه
بزنیم به بدن
نوش جان
خوب پسرک جان نیازی به دست تو جیب کردن و خریدن مرغ بریون نیست... به همین سیب زمینی و گوجه سرخ شده دو تا تخم مرغ بزنید غذای فوق العاده ای درست میشه... من خودم خیلی دوسش دارم... با نون تازه و سبزی خوردن که دیگه حرف نداره
ممنون از دستور پختی که دادین