ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
الان هوا خنکه و هنوز میشه فسنجان میل کنید و ازش لذت ببرید، تا چند سال پیش فسنجونایی (من میگم فسنجون چون باهاش راهتر هستم، شما هر چی دوست دارید بخونیدش) که درست میکردم جدای از خوشمزگی یه مشکل جدی داشت... تیکه های مرغی که توش میریختم چون زمان جا افتادن خورشت طولانی بود وا میرفت و تقریبا ناپدید میشد... حتما میدونید که فسنجون هر چقدر بیشتر روی حرارت بمونه جاافتاده تر میشه... حالا برای این مشکل یه راه حل میگم براتون که خودم امتحانش کردمو جواب داده...
مواد لازم:
تکه های مرغ 6 تکه (من از ران مرغ هم استفاده میکنم)
گردو دو لیوان (که با آسیاب خردش میکنیم)
رب انار یک شیشه (من از مارک یک و یک یا بهروز استفاده میکنم که یک شیشه برای هر وعده کافیه)
زردچوبه و نمک به میزان کافی
پیاز یک عدد متوسط
روغن 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز ریز خرد شده رو تو روغن تفت میدیم و وقتی سرخ شد بهش زردچوبه و نمک اضافه میکنیم... گردوهایی که تو آسیاب کوبیده و ریز شده به این پیاز داغ اضافه میکنیم و تفت میدیم تا جایی که بوی گردو بلند میشه... البته مراقب هستیم که نسوزه و مرتب هم میزنیمش... حالا تقریبا 4 لیوان آب میریزیم روی گردوها و وقتی جوشید حرارت زیر قابلمه رو کم میکنیم و چند ساعت میذاریم برای خودش بپزه و گردوها به روغن بیوفته...
حالا دو سه ساعتی گذشته از پخت گردو... اگه به قابلمه نگاه کنید حتما یه لایه روغن میبینید روش... اگه روغن زیاد بود ازش برمیداریم و تو یه تابه جدا میریزیم و اگه نه، یکی دو قاشق روغن تازه توی تابه میریزیم و روی حرارت میگذاریم و مرغهارو توش کمی سرخ میکنیم... خیلی نیاز نیست که سرخ بشن یه کوچولو کافیه... حالا مرغو با روغنی که داشت سرخ میشد داخل گردوها میریزیم... راه بهتر اینه مرغو تو ظرف گود سرخ کنیم و گردوی پخته رو بریزیم روش...
حدود یک ساعتی که از پخت مرغ گذشت رب انار رو بهش اضافه میکنیم و ده دقیقه ای میذاریم روی حرارت باشه... حالا غذارو مزه میکنیم و در صورت ترشی زیاد غذا، بهش شکر اضافه میکنیم و ترش و شیرینی اونو بر اساس ذائقه خودمون اندازه میکنیم... اگه تا اینجا مرغ خوب پخته فقط یه جوش دیگه میذاریم بزنه و از روی حرارت برش میداریم ولی اگه هنوز خیلی خوب نپخته میذاریم تا زمان پخته شدن کامل مرغ روی حرارت باشه...
زیر خورش فسنجون نازنینمون رو خاموش میکنیم و اگه میتونیم تحمل کنیم که نخوریمش، یه ساعتی میذاریم بمونه و بعد گرمش میکنیم و با برنج زعفرانی نوش جان میکنیم... گوارای وجودتون
چه باحال
من فسنجون زیاد دوست ندارم
شاید به خاطر طعم شیرینش
ولی اینجور که با دقت شما نوشتین
باید حتما یبار درست کردن و خوردنشو امتحان کنم
ممنون بابت آموزش
یکی از غذاهای مورد علاقه منه
ترش و ملس امتحانش کنید حتما خوشتون میاد
کلا غذای شیرین که غذا نیست، دسره