مرغ سوخاری به روش میم

نمیدونم شاید براتون پیش اومده باشه که مرغ آبپز اضافه بیاد و مجبور باشید تو یخچال نگهش دارید و بعدا مصرف کنید... تو همین ایام تعطیلات نوروز برای من پیش اومد که به اندازه یه وعده خانواده مرغ پخته رو دستم موند... معمولا هم وقتی مرغ میمونه طعم و مزه و بوش فرق میکنه و دیگه خورده نمیشه مثل مرغ تازه طبخ شده... این دفعه من یه روش اختراع کردم برای خورده شدن این مرغا... امتحانش کنید خوشتون میاد...

من تقریبا نصف یک مرغ که به چهار تکه تقسیم شده بود و توی آب و رب گوجه و نمک و کمی مخلفات مثل ذرت و هویج پخته بود داشتم که یک شب در یخچال مونده بود... البته همون شب قبل کمی فلفل دلمه ای خرد شده هم کنارشون گذاشته بودم...

دو قاشق آرد ذرت... یک بسته 50 گرمی کره آب شده... دو سه قاشق شیر... یک عدد تخم مرغ... به میزان دلخواه انواع فلفل... کمی آویشن... یک قاشق چایخوری نسکافه...

همه مواد بالا رو با هم مخلوط کردم و یه مایع نسبتا غلیظ به دست اومد...

توی ظرف دیگه ای هم کمی آرد سوخاری ریختم...

نمک به مواد نزدم چون مرغ ها با نمک کافی پخته شده بود... تکه های مرغ رو اول خوب تو مایع غلتوندم و بعد بهشون آرد سوخاری زدم و با روغن داغ سرخ کردم...

در این روش به نظر من بو و طعم ماندگی مرغ از بین میره و نسبت به روشی که مرغ خام سوخاری میشه بهتره چون مطمئنی که مغز پخت شده و مرغ لطیفه...

با سیب زمینی سرخ کرده و فلفل و ذرت کنار مرغ نوش جان کنید و لذت ببرید...

نظرات 1 + ارسال نظر
پسرک پنج‌شنبه 14 فروردین 1393 ساعت 12:46

hi
thanks
i did not know the coffee can be used in fried chicken
i hope to cook that very soon

سلام
امیدوارم خوشتون بیاد، این نسکافه باعث شد بوی موندگی مرغ گرفته بشه البته مقدارش مهمه چون ممکنه غذا تلخ بشه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد