خورش مرغ و بادمجان

مواد لازم:

مرغ 3یا 4 تکه

بادمجان یک کیلو

پیاز یک عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی 2 قاشق

گوجه فرنگی 2 عدد

سیب زمینی دو عدد

طرز تهیه:

بادمجان را پوست میگیریم و به مدت نیم ساعت داخل آب نمک میگذاریم تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. بعد از نیم ساعت آنها را از داخل آب خارج میکنیم و روی آنها آب میگیریم تا نمک بادمجان ها گرفته شود و داخل آبکش میریزیم تا خوب آبگیری شود.

کمی روغن داخل تابه ریخته و بادمجان ها را سرخ میکنیم. بهتر است برای اینکه روغن غذا کمتر باشد بادمجانهای سرخ شده را روی حوله کاغذی بگذاریم.

تکه های مرغ را نمک میزنیم و داخل روغن سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن از داخل روغن خارج کرده و پیازهایی که از قبل خلالی کردیم را داخل تابه میریزیم. بعد از اینکه پیازها خوب سرخ شد دو قاشق رب گوجه را اضافه کرده و تفت میدهیم تا خوشرنگ شود.

حالا تکه های سرخ شده مرغ و بادمجان ها را مرتب کنار هم روی سس آماده شده میچینیم و حدود 2 لیوان آب به آن اضافه میکنیم. درب تابه را میبندیم و یک ساعت با حرارت ملایم میگذاریم خورش بپزد.

در این فاصله سیب زمینی های خلالی را سرخ میکنیم و برنج دم میدهیم. نزدیک به سرو غذا دو عدد گوجه را در روغن سرخ کرده و کنار ظرف خورش همراه با سیب زمینی ها میگذاریم.

این غذا یکی از محبوب ترین غذاهای خانواده منه، امیدوارم شما هم دوسش داشته باشید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد