مواد لازم:
مرغ 3یا 4 تکه
بادمجان یک کیلو
پیاز یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی 2 قاشق
گوجه فرنگی 2 عدد
سیب زمینی دو عدد
طرز تهیه:
بادمجان را پوست میگیریم و به مدت نیم ساعت داخل آب نمک میگذاریم تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. بعد از نیم ساعت آنها را از داخل آب خارج میکنیم و روی آنها آب میگیریم تا نمک بادمجان ها گرفته شود و داخل آبکش میریزیم تا خوب آبگیری شود.
کمی روغن داخل تابه ریخته و بادمجان ها را سرخ میکنیم. بهتر است برای اینکه روغن غذا کمتر باشد بادمجانهای سرخ شده را روی حوله کاغذی بگذاریم.
تکه های مرغ را نمک میزنیم و داخل روغن سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن از داخل روغن خارج کرده و پیازهایی که از قبل خلالی کردیم را داخل تابه میریزیم. بعد از اینکه پیازها خوب سرخ شد دو قاشق رب گوجه را اضافه کرده و تفت میدهیم تا خوشرنگ شود.
حالا تکه های سرخ شده مرغ و بادمجان ها را مرتب کنار هم روی سس آماده شده میچینیم و حدود 2 لیوان آب به آن اضافه میکنیم. درب تابه را میبندیم و یک ساعت با حرارت ملایم میگذاریم خورش بپزد.
در این فاصله سیب زمینی های خلالی را سرخ میکنیم و برنج دم میدهیم. نزدیک به سرو غذا دو عدد گوجه را در روغن سرخ کرده و کنار ظرف خورش همراه با سیب زمینی ها میگذاریم.
این غذا یکی از محبوب ترین غذاهای خانواده منه، امیدوارم شما هم دوسش داشته باشید.